برگزاری اولین نشست خبری ویژه کاشان پایتخت نهج البلاغه به صورت مجازی
صبح سه شنبه 28 بهمن ماه 99 نشست خبری مدیریت موسسه امیرالمومنین ع کاشان با خبرنگاران از خبرگزاریهای مختلف این شهرستان با موضوع کاشان پایتخت نهج البلاغه بصورت مجازی برگزار شد.
حجتالاسلام مجتبی حسنزاده صبح امروز در نشست خبری ضمن اشاره به انتصاب کاشان به پایتختی نهجالبلاغه کشور گفت: علمای بزرگی در این منطقه شارح نهجالبلاغه بودند و مؤسسه امیرالمؤمنین ع کاشان نیز برای نخستین بار در جهان تشیع بیش از 50 حافظ کل نهج البلاغه را تربیت کرد.
وی با بیان اینکه ماه رجب، بهار نهجالبلاغه است، افزود: نهجالبلاغه دومین کتاب بشر است و امام راحل همه را به تأسی به این کتاب نورانی سفارش کردند و بالاترین کتاب رهایی بخش بشر است و بر همین اساس راه نجات جوامع بشری در تأسی به کتاب نهج البلاغه است.
مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان با بیان اینکه بر هر انسانی واجب است که با کلام این حضرت انس داشته باشد، ابراز داشت: همه ارگانها و افراد وظیفه دارند از این میراث صیانت کنند و در طول پایتختی نهجالبلاغه امید است به این موضوع، جامه عمل پوشانیده شود.
وی ضمن اشاره به گذشت سه ماه از پایتختی نهجالبلاغه گفت: لازم است تمامی افراد و نهادها محاسبه نفس داشته باشند و بررسی کنند آیا رسالت خود را در راستای پایتختی نهجالبلاغه انجام دادند یا نه و لذا درخواست داریم مسئولان شهری محاسبهای داشته باشند و بررسی کنند رسالت خود را انجام دادند یا نه.
حجت الاسلام حسنزاده تصریح کرد: علی رغم آنکه نخستین شهر پایتخت نهجالبلاغه کشور بودیم اما مسئولان رسالت خود را به شایستگی انجام ندادند در حالی که مؤسسه امیرالمؤمنین کار خود را با قدرت ادامه میدهد و سفیران نهجالبلاغه در مدارس این مؤسسه تربیت شدند و ثبتنام مدارس نیز شروع میشود.
وی ضمن اشاره به فراخوان جذب خانههای نهجالبلاغه به مناسبت 13 رجب تأکید کرد: تاکنون 40 خانه نهجالبلاغه در کاشان و دیگر استانهای کشور داریم که این موضوع موجب فخر و مباهات است.
مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در مورد طرح اکران و پخش نهجالبلاغه افزود: سید ابوالرضا راوندی در روایتی نقل کرده است که خود را در کاشان غریب میداند چرا که هم بحثی در حوزه نهجالبلاغه در منطقه کاشان در آن زمان وجود نداشت و نباید امروز این موضوع نیز تکرار شود.
وی ضمن اشاره به اعزام مبلغان نهجالبلاغه در منطقه کاشان ابراز داشت: ایجاد مدرسه آنلاین نهج البلاغه ویژه عموم افراد در کشور یکی اقدامات در راستای ترویج نهجالبلاغه بوده است در حالی که هیچ کمک دولتی در این زمینه در نظر گرفته نشده است و بیشتر خیران به مؤسسه امیرالمؤمنین کاشان کمک کردند.
حجت الاسلام حسنزاده ضمن اشاره به کم لطفی برخی مسئولان در این زمینه گفت: علی رغم عدم باورپذیری برخی افراد، جوانه ی پایتختی نهجالبلاغه از کاشان زده شده است و امیدواریم پایتختی نهجالبلاغه همانند پایتختی کتاب کاشان نباشد؛ برخی نقل قولها از تخصیص اعتبار در این زمینه خبر دادند در حالی که این موضوع تنها در حد حرف بوده و هیچ مصوبه و اعتباری تخصیص پیدا نکرده است.
وی ضمن تأکید بر ورود مسئولان در حوزه نهجالبلاغه افزود: سعی شده است ارتباط با حافظان قرآن و نهجالبلاغه برقرار باشد و اگر مسئولان کاشان عنایت کنند، با تخصیص اعتبار میتوان سالانه از آنان تقدیر و دورههای تکمیلی را نیز برای حافظان قرآن و نهجالبلاغه برگزار کرد.
مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان با بیان اینکه مسئولان باید برای پایتختی نهجالبلاغه دغدغه داشته باشند، ابراز داشت: باید از مسئولان سوال شود تا بدانیم در این زمینه چه اقداماتی انجام داده اند و دانشگاهها نیز باید در این زمینه ورود پیدا کنند و ایجاد کتابخانه تخصصی نهجالبلاغه و تولید ماهنامه و فصل نامه نیز در این زمینه تأثیرگذار است.
حجت الاسلام حسن زاده در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر دریافت ۳۰۰ میلیون تومان به عنوان بودجه برای پایتختی نهجالبلاغه گفت : این موضوع حکایت آش نخورده و دهان سوخته است چراکه فقط طرح بحث شده و هرگز موسسه هیچ پولی از هیچ جا بابت پایتختی دریافت نکرده است.