دوره های نهج البلاغه
پیرو تحقّق اهداف والای پایتختی نهج البلاغه و همچنین تبلیغ و ترویج کلام مولا علی (علیه السّلام) این دوره ها برگزار می شوند.
دوره تربیت مربی نهج البلاغه :
با هدف تربیت و آموزش مربیان خانه های نهج البلاغه این کلاس به صورت 13 جلسه برگزار شد. این دوره بین المللی با شرکت 30 مخاطب از سراسر میهن اسلامی اجرا گردید. همچنین متقاضیانی از حوزه علمیه جامعه المصطفی (ویژه طلاب غیر ایرانی) در این دوره شرکت نمودند. این دوره تحت نظر استاد قرآن و نهج البلاغه حجت الاسلام حسن زاده صورت پذیرفت. کتاب روش فهم نهج البلاغه در این کلاس ها تدریس می شد. همچنین این کلاس نورانی به صورت آنلاین و در روز های مشخص در محیط اسکای روم ارائه می گردید.
دوره حضوری و مجازی روش فهم نهج البلاغه :
با هدف آشنایی و انس بیشتر با کلام مولا علی (علیه السّلام) این دوره در دو بازه زمانی صورت پذیرفت. کلاس ها به صورت 8 جلسه ای انجام می گرفت. دوره حضوری ویژه همسران کارکنان پایور پایگاه شهید کبریایی نزاجا شهرستان آران و بیدگل و کاشان در این پایگاه انجام گرفت.
با تشدید محدودیت های کرونایی دوره بعدی به صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار شد. این دوره به شکل مجازی ویژه خواهران با شرکت 15 علاقه مند و مخاطب از سراسر کشور برگزار گردید. این کلاس ها تحت نظر استاد دانشگاه و حافظ قرآن و نهج البلاغه سرکار خانم یوسفی برگزار شد.
دوره مفاهیم نهج البلاغه :
در این دوره کشوری مخاطبین و علاقه مندان بسیاری به کلام مولا علی (علیه السّلام) از استان های مرکزی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، همدان، کرمانشاه، هرمزگان، قم، تهران، اصفهان و…شرکت نمودند.
این دوره 45 روزه در غالب 18 جلسه برگزار گردید. محتوای آن کتاب درسنامه نهج البلاغه جلد 1و2 بود که توسط استاد حجت الاسلام حسن زاده تدریس میگردید.
به علت مجازی بودن دوره، برای هر یک از شرکت کنندگان لینکی تعبیه شده بود که با استفاده آن از طریق برنامه اسکای روم در کلاس شرکت می نمودند.
تربیت کوچکترین حافظ نهج البلاغه :
با رویکردی نوین و در راستای آشنایی کودکان این خطه نورانی با کلام مولا علی (علیه السّلام) این کلاس تشکیل شد.
لازم به ذکر است که در طی برگزاری این کلاس ها برای اولین بار کودک 7 ساله کاشانی حافظ حکمت های نهج البلاغه گردید و کوچکترین حافظ نهج البلاغه نام گرفت.